Predstavljamo vam akciju stovarišta Ogrev koja će trajati od 1.do 8.februara

0
140

Najnovija akcija stovarišta Ogrev obuhvata pločice, tuš kabinu bez kade, sobna vrata, drva, ugalj i još mnogo toga. Akcija će trajati od 1. do 8.februara

Stovarište Ogrev i ove nedelje pripremilo je akciju za sve kupce koja će trajati od 1.do 8. februara. Posetili smo stovarište u Železničkoj ulici gde je najnoviju akciju i uslove plaćanja predstavila Velinka Cvejić.

U stovarištima Ogreva pored najnovije akcije možete pronaći i kompletan građevinski material, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe uz mogućnost dopreme robe do željene adrese. Možete ih posetiti na dve lokacije u Zrenjaninu: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb a takođe posluju i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 16:30 časova, i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima radnim danima od 7:30 do 15:30 i subotom do 7:30 do 13:30 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here