Vladimir Đukanović – NUNS i Nezavisno društvo novinara Vojvodine imaju najmanje prava da kritikuju stanje u medijima

0
122

Narodni poslanik Srpake napredne stranke Vladimir Đukanović izjavio je da Nezavsno udruženje novinara Srbije i Nezavisno društvo novinara Vojvodine imaju najmanje prava da kritikuju  stanje u medijima posle izjava koje su usledile od strane jednog od lidera protesta.

U zajedničkom saopštenju Nezavisno udruženje novinara Srbije i Nezavisno društvo novinara Vojvodine ocenili su da zvuči “nestvarno, cinično i krajnje licemerno” to što je predsednik Srbije govorio u Davosu na temu slobode medija, pošto je, kako navode, “on jedan od najodgovornijih za stalno rastuću krizu medija i medijskih sloboda u Srbiji”. Da li je predsednik kriv za krizu medija kako navode ova udruženja, pitali smo narodnog poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića.

Najsvežiji stav  o stanju u medijima u našoj zemlji ponovili su predstavnici međunarodne organizacije Reporteri bez granica posle sastanka s predsednikom Srbije. Direktorka kancelarije za Balkan organizacije Reporteri bez granica Polin Ades-Mevel  je izjavila da su kod predsednika Vučića došli zbog atmosfere koja se pogoršava i da su posebno razgovarali o bezbednosti novinara, nakon napada na Milana Jovanovića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here