Sportski novinar Zoran Šećerov izjavio je da huliganima na sportskim tribinama neće biti mesta jer će UEFA pronaći načina da toj pojavi stane na put.

0
412

Međunarodna kuća fudbala odlučila je da navijačima Crvene zvezde uoči početka Lige šampiona u sezoni 2018./2019. ,  zabrani gostovanje na prve dve utakmice Lige . UEFA je donela odluku povodom postupka koji je pokrenula protiv Zvezde zbog uletanja navijača na teren i po još nekoliko tačaka. To je samo jedan primer ponašanja navijača koji ni malo ne ide na ruku našim fudbalskim klubovima u međunarodnim takmičenjima. Zbog toga se postavlja i pitanje hoće li se navijači u Srbiji ikada disciplinovati ili će štetu koja se direktno nanosi klubovima i dalje plaćati sami klubovi? Odgovor na ova pitanja dao je sportski novinar Zoran Šećerov.

Disciplinska komisija UEFA je poslednji put odlučila da kazni Crvenu zvezdu prošle jeseni zabranom vođenja navijača na dva evropska gostovanja. U ovom slučaju to su bili Pariz i Liverpul. Razlog za takvu odluku bilo  je utrčavanje dela navijača na teren u Salcburgu. Takođe, crveno-beli su i novčano kaženjeni sa trideset hiljada evra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here