Promocija knjige „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“

0
121

U kafeu Biblioteka promovisana je knjiga „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“

U organizaciji „Novog optimizma“ i portala „Zrenjanin danas“ organizovana je promocija knjige Branka Rosića koja nosi naziv „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“ O knjizi su govorili autor romana Branko Rosić, novinar Dragoljub Petrović i osnivač „Novog optimizma“ Branislav Grubački Guta. Rosić je govorio o radnji romana i tome šta je njime hteo da poruči, a prisetio se i svog detinjstva u kako on i dalje kaže Velikim livadama, koje pominje i u svom romanu.

Novinar Dragoljub Petrović osvrnuo se na svoje viđenje romana pohvalivši Rosića najpre kao vrsnog novinara,a nakon toga i kao pisca.

Branislav Grubački je najpre izrazio veliko zadovoljstvo što je ovaj roman promocju nakon Beograda imao baš u Zrenjaninu,a za Branka Rosića je rekao da je fenomen, panker koji je kasnije postao ro kritičar i vrsni novinar,a osvrnuo se i na beogradsku promociju ovog romana kojoj je prisustvovao.

Za roman „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“ književnik Filip David je rekao: To je roman o vremenu u kojem živimo, svetu zloupotrebe vlasti, izdaji profesije, dubokom moralnom padu, korupciji, terorizmu ispisan rukom sigurnog, iskus nog pripovedača koji ume da vidi i zna da priča“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here