Velimir Ilić: Dati nekome da radi ono što ne zna, predstavlja nešto najgore za Srbiju.

0
133

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je povodom najave ponovnog izvođenja radova na deonici Koridora 11 od Uba do Lajkovca ‚‚ da dati nekome da radi ono što ne zna,  predstavlja nešto najgore za Srbiju‚‚

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović nedavno je nenajavljeno obišla radove na jedinoj nezavršenoj deonici na Кoridoru 11 od Uba do Lajkovca i utvrdila da na 13 lokacija radnika i radova gotovo da nije bilo. Na toj deonici se zbog propusta izvođača ponovo gradi 2,5 kilometara autoputa. Da li će aktuelna vlast konačno završiti Koridor 11 i koliko su tačne informacije da su prethodnih godina radovi  na Koridoru obavljani nekvalitetno, pitali smo predsednika Nove Srbije i nekadašnjeg ministra građevinarstva i infrastrukture Velimira Ilića.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je inače zbog propusta na deonici od dva koma pet kilometara na Koridoru 11, podnelo krivične prijave protiv svih odgovornih lica na spornoj deonici. Sanacija ovog dela koridora bi prema procenama trebalo da košta  milijardu dve stotine miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here