Ekipa OŠ ,,Jovan Dučić’’ iz Kleka pobedila je u Eko kvizu ,,Prljavo ili čisto nije isto’’

0
210

U Kristalnoj dvorani održano je takmičenje pod nazivom ,,Prljavo ili čisto nije isto’’ koje organizuje JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ u saradnji sa JKP ,,Gradska čistoća’’ iz Beograda.

Treće po redu takmičenje u Eko kvizu ,,Prljavo ili čisto nije isto’’ održano je u Kristalnoj dvorani u organizaciji JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ i JKP ,,Gradska čistoća’’ iz Beograda. Učestvovalo je ukupno sedam škola iz Zrenjanina i okolnih mesta a nakon prvog takmičarskog dana u finale su se plasirale OŠ ,,Branko Ćopić’’ iz Lukićeva, OŠ ,,Jovan Dučić’’ iz Kleka i OŠ ,,2.oktobar’’ iz Zrenjanina. Neki od učesnika preneli su nam svoje utiske.

Prvo mesto u Eko kvizu ,,Prljavo ili čisto nije isto’’ osvojila je OŠ ,,Jovan Dučić’’ iz Kleka, drugo pripalo je OŠ ,,Branko Ćopić’’ iz Lukićeva a treće mesto je zauzela OŠ ,,2.oktobar’’ iz Zrenjanina. Pobednička ekipa učestovaće na republičkom polufinalnom takmičenju koje će se održati 10.maja u Sokobanji. Za finale Eko kviza JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ obezbedilo je i vredne nagrade.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here