Nebojša Petrović o Novaku Đokoviću

0
508

Novinar Nebojša Petrović je izjavio da bi lično želeo da se Novak Đoković posle proglašenja za najboljeg sportistu sveta, pridruži legendarnom Rodu Lejveru i da u teniskoj sezoni osvoji sva četiri Grend slem turnira.

Najbolji teniser planete Novak Đoković  se posle proglašenja za najboljeg sportistu na svetu po izboru  Akademije Laureus, pridružio po priznanjima sprinteru Juseinu Boltu, koji takođe ima četiri nagrade, i približio se Rodžeru Federeru pored čijeg imena stoji šest nagrada. Novinar Nebojša Petrović odgovorio je na naše pitanje da li  Đoković ima šanse da se narednih godina pridruži Federeru po broju osvojenih prestižnih priznanja.

Pored Đokovića u konkurenciji za najboljeg sportistu sveta u 2018.g. su bili fudbaleri Kilijan Mbape i Luka Modrić, vozač Formule 1 Luis Hamilton, košarkaš Lebron Džejms i atletičar Elijud Kipčoge. Svetsku sportsku akademiju Laureus čini šezdeset osam sportskih legendi, koji glasaju za pobednike u svakoj od kategorija za rezultate i dostignuća u prethodnoj kalendarskoj godini.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here