Peti humanitarni turnir Petrovgrad Kup biće održan od 5.do 7.aprila u Zrenjaninu

0
117

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće najavljen je peti humanitarni košarkaški turnir Petrovgrad Kup

Peti po redu  košarkaški turnir „Petrovgrad Kup“ biće održan u Zrenjaninu od 5.do 7.aprila najavljeno je na konferenciji za novinare u Multimedijalnoj sali Gradske kuće. Učestvovaće kadetske reprezentacije Izraela, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Bugarske i Srbije, kao i Košarkaški klub Partizan. Domaćin ovog događaja i učesnik takmičenja je Košarkaški klub Petrovgrad iz Zrenjanina ispred kojeg se obratio Stanoje Novaković.

Koliko je ovakav događaj značajan za Košarkaški savez Srbije objasnio je Igor Rakočević.

Petu godinu za redom prijatelj turnira je kompanija Gomex ispred koje se obratio direktor za opšte i finansijske poslove Dragan Ranisavljević.

Kroz programske i projektne aktivnosti grad Zrenjanin godinama podržava sportske manifestacije koje su od posebnog značaja za grad. O tome je govorio pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura.

Ulaz na turnir će i ovog puta biti na bazi dobrovoljnog priloga. Za ovu godinu, i peto okupljanje u Zrenjaninu, posetioci turnira doniraće sredstva za humanitarni projekat pod nazivom „Sportom za bolje sutra“. U pitanju je inicijativa kojom je planirano poboljšanje uslova za obrazovanje i bavljenje sportom dece i omladine koja su u stanju socijalne potrebe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here