Doo Tišma nudi veliki izbor roštilja i rešetki za roštilj, kotliće od 10 i 16 litara i tronošce

0
1193

Doo Tišma nudi veliki izbor roštilja i rešetki za roštilj, kotliće od 10 i 16 litara i tronošce, talandare i sač čelični tučani. Tamo možete pronaći i kvalitetan ćumur, kao i drva za potpalu i loženje. 

Robna kuća “Tišma”, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb u svom asortimanu poseduje ektromaterijal, rasvetu, kućnu tehniku i posuđe, sve za vodovod i kanalizaciju, grejna tela i klima uređaje, sve za kupatila, alate, mašine, HTZ opremu, vijčanu robu I okove, kao I boje, lakove I lepkove.

Sada je pravo vreme za uživanje sa društvom u prirodi uz piće i hranu pripremljenu napolju. Shodno tome doo Tišma nudi veliki izbor roštilja i rešetki za roštilj, kotliće od 10 i 16 litara i tronošce, talandare i sač čelični tučani. U doo Tišmi možete pronaći i kvalitetan ćumur, kao i drva za potpalu i loženje. U ponudi još imaju u baštenske stolove i stolice, drvene setove, ljuljaške i mnogo toga što će vaše uživanje u prirodi učiniti ugodnijim i zanimljivijim. Tišma nudi i veoma povoljne uslove plaćanja pa kupljenu robu pored toga što možete platiti gotovinom i karticama možete platiti i administrativnom zabranom i čekovima građana na 5 meseci bez kamate. Posetite robnu kuću Tišma na dobro poznatoj adresi Beogradska bb radnim danima od 8 do 19h kao i subotom od 8 do 15h. Sve informacije možete dobiti putem brojeva telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here