Obeležen 24. rođendan kompanije Gomex

0
229

U svim Gomexovim maloprodajnim objektima tokom prošlog vikenda specijalnim popustima obeležen je 24. rođendan ovog trgovinskog lanca dok je u supermarket “Total” u nedelju, 7.aprila, rođendan obeležen ne samo akcijama nego i promocijama, degustacijama i poklonima. Za naredni period “Gomex” najavljuje širenje malopordajne mreže

Kompanija “Gomex” osnovana je 1995. godine i za 24 godine postojanja i rada postala je regionalni lider u oblasti veleprodaje i maloprodaje robe široke potrošnje. Danas zapošljava preko 2000 ljudi i ima 166 maloprodajnih objekata, 2 distributivna centra i 1 rashladno distributivni centar, a u planu je i širenje maloprodajne mreže otvaranjem novih maloprodajnih objekata i distributivnog centra u centralnoj Srbiji. Svoj 24 rođendan Gomex je obeležio brojnim akcijama i poklonima za svoje potrošače dok je u supermarketu “Total” petnaestak dobavljača organizovalo promocije, degustacije i podelu poklona. Iz “Gomexa” se zahvaljuju potrošačima na do sada ukazanom poverenju i poručuju da će se truditi da postanu vodeći nacionalni trgovački lanac.

Potrošači su veoma zadovoljni akcijama i promocijama organizovanim povodom rođendana u “Totalu”, kažu da i inače svoje kupovine obavljaju u Gomexovim maloprodajnim objektima i da ih na kupovinu u Gomexu opredeljuju povoljne cene, povoljne akcije, pristupačnost  i razne pogodnosti.

“Gomex” pored toga što je vodeći trgovački lanac spada i u red visoko društveno odgovornih kompanija te sarađuje sa raznim udruženjima koja neguju kulturnu baštinu, sponzor je i učestvuje u mnogobrojnim društvenim kampanjama, humanitarnim i sportskim događajima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here