Vojvođanska banka pomaže srpske olimpijce na putu do uspeha

0
788

U prostorijama Vojvođanske banke u Zrenjaninu predstavljena je VISA GOLD OLIMPIJSKA KARTICA

Vojvodjanska banka je izdala novu “Viza gold olimpijsku karticu” koja će omogućiti da banka od svake transakcije deo novca poklanja za pripremu sportista Srbije za Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju. Kartica izdata u saradnji s kompanijom Viza i Olimpijskim komitetom Srbije, predstavljena je u Zrenjaninu gde se prisutnima obratio regionalni direktor Vojvođanske banke Branislav Kosanović koji je rekao nešto više o saradnji Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije.

Događaju je prisustvovala i nekadašnja plivačica, učesnica Olimpijskih igara, I predstavnik Olimpijskog komiteta Srbije Miroslava Minja Najdanovski koja se zahvalila svima koji su prepoznali rad komiteta a zahvalnost je uputila i u ime svih učesnika koji se pripremaju za Olimpijske igre.

Zvanična banka Olimpijskog tima Srbije, potvrdila je svoju rešenost da aktivno učestvuje u unapređenju nacionalnog olimpijskog sporta. U dosadašnjoj saradnji sa OKS, Vojvođanska banka dodatno je sponzorisala brojne sportiste među kojima su i Ivana Španović, Ivana Maksimović, Anja Crevar i mnogi drugi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here