Delegacija SRS predvođena predsednikom Vojislavom Šešeljem položila vence na grob Milice Rakić

0
213

Delegacija Srpske radikalne stranke predvođena predsednikom prof. dr Vojislavom Šešeljem je u Batajnici položila vence na grob Milice Rakić i prisustvovala dvadesetogodišnjem pomenu od mučeničke smrti ove nevine trogodišnje devojčice.

Veliki broj prisutnih građana i funkcionera Srpske radikalne stranke još jednom je neutešnim roditeljima, sestri i bratu male Milice uputio reči podrške u bolu i tuzi koja se ne smanjuje ni posle dvadeset godina od kako su njen mladi život ugasili zločinački NATO projektili.

Predsednik radikala prof. dr Vojislav Šešelj ocenio je da srpski narod ne sme i nikada neće zaboraviti nijednu nevinu žrtvu koja je pala tokom agresije NATO pakta na Saveznu Republiku Jugoslaviju i podsetio da oni koji su nas 1999. godine bombardovali, kako bi nam oteli Kosovo i Metohiju, i danas na različitim poljima neumorno rade protiv interesa Srbije i srpskog naroda u celini.

Strašna smrt Milice Rakić koja je postala simbol svih nevinih žrtava i stradanja tokom agresije večita je opomena, kako za našu tako i za sve buduće generacije, da kao narod moramo znati ko su nam neprijatelji i da moramo učiniti sve da Srbija jača u svakom pogledu i da se povezuje sa narodima koji su nam tradicionalno prijateljski.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here