Vladimir Đukanović o odluci Željka Komšića da za savetnika uzme Čedomira Jovanovića

0
191

Narodni poslanik Vladimir Đukanović izjavio je da je odluka Željka Komšića da za savetnika uzme  Čedomira Jovanovića, potez koji će omogućiti  i brz pad bosansko-hercegovačkog političara koji je na prevaran način postao član Predsedništva.

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić imenovao je predsednika  Liberalno-demokratske partije Srbije Čedomira Jovanovića za svog savetnika. Kako je saopšteno iz kabineta Komšića,  Čedomir Jovanović će taj  posao obavljati pro bono. Poslanika Srpske napredne stranke  u Narodnoj Skupštini Vladimira Đukanovića, smo zamolili za komentar imenovanja  Jovanovića za savetnika člana bosanskog Predsedništva iz redova hrvatskog naroda.

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović  inače je izjavio da je prihvatio da postane savetnik hrvatskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića, jer smatra svojom obavezom da mu pomogne. Prema njegovim rečima zadatak i obaveza je da pomogne i Komšiću i svakome ko je spreman da razume da stabilnost regiona direktno zavisi od spremnosti da se na drugačiji način uređuju međusobni  odnosi naroda na ovim prostorima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here