Nemanja Šarović: Budućnost Srbije nije svetla ako nas tretiraju kao genocidni narod

0
144

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović rekao je da budućnost Srbije ne može biti svetla i lepa ukoliko nas u svetu tretiraju kao genocidan narod , a  dužnost je državnih funkcionera da se bore protiv te laži.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić nije  želela da komentariše presudu Haškog tribunala kojom je nekadašnji lider bosanskih Srba Radovan Karadžić, osuđen na doživotni zatvor. Brnabić je podsetila da su Vlada i predsednik Srbije još prilikom izricanja prvostepene presude izneli „jasan stav“  i da je budućnost ono na šta treba usmeriti pažnju. Zamenika predsednika Srpske radikalne stranke Nemanju Šarovića smo zamolili da odgovori na pitanje da li je ‚‚ budućnost‚‚  jedini razlog što najviši državni funkcioneri nisu komentarisali presudu.

Ana Brnabić je u Kragujevcu nedavno ponovila da ne želi da komentariše presudu Karadžiću, a ni ostale presude Haškog tribunala i ocenila je da ‚‚svi zajedno u regionu treba da se opredele  za bolju budućnost zapadnog Balkana.‚‚

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here