125 ugovora poljoprivrednicima iz Vojvodine za podizanje i opremanje plastenika.

0
108

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević, uručio je sto dvadeset pet ugovora poljoprivrednicima iz Vojvodine o dodeli bespovratnih sredstava za podizanje i opremanje plastenika.

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević, uručio je sto dvadeset pet ugovora poljoprivrednicima iz Vojvodine o dodeli bespovratnih sredstava za podizanje i opremanje plastenika. Sekretar Radojević je istakao da je ukupna vrednost ovih ugovora oko sto trideset dva miliona dinara, od čega je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno nepunih osamdeset miliona dinara.

Radojević je podsetio da je za prethodne tri godine, Pokrajinska vlada izdvojila oko dve stotine dvadeset miliona dinara za proizvodnju u zaštićenom prostoru. On je naveo i da od 2017. godine ima pedeset odsto više para namenjenih registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima za sve vrste subvencija i pozvao poljoprivrednike iz pokrajine da aktivno prate sve konkursne linije i iskoriste ponuđene mere da investiraju u svoju proizvodnju. On je ukazao na nivo subvencija koji je izuzetan i dostiže čak do sedamdeset odsto.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here