Marijan Rističević o neučestvovanju opozicije u najavljenoj skupštinskoj raspravi o K i M

0
173

Narodni poslanik Marijan Rističević ocenio je da u najavljenoj skupštinskoj raspravi o Kosovu i Metohiji neće učestvovati deo opozicije jer su oni učestvovali u stvaranju ‚‚divlje‚‚ države Kosovo.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da će se uskoro, u dogovoru sa predsednikom i Vladom Srbije, u skupštini raspravljati o pitanju Kosova i Metohije. Opozicioni poslanici su najavili da neće učestvovati u toj raspravi. Narodni poslanik Marijan Rističević je komentarišući najavu održavanja ove sednice rekao.

Najavljujući skupštinsku raspravu Maja Gojković je istakla da se time pokazuje da poslanici i Skupština štiti interese građana u parlamentu. Ona je naglasila da se nada da će svi poslanici učestvovati u raspravi jer je parlament mesto dijaloga za one koji imaju svoje poslanike u parlamentu.

U političkim krugovima se ocenjuje da je namera da se tema Kosovo nađe na dnevnom redu, mogla da se protumači kao pokušaj vlasti da vrati deo opozicije u Skupštinu, koja bojkotuje sednice više od četiri meseca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here