Ogrev je za sve svoje kupce pripremio akciju koja će trajati od 10. do 17.maja

0
99

U ovonedeljnoj akciji stovarišta Ogrev po veoma povoljnim cenama možete pronaći elegant pločice, kosilicu za travu, osb ploče, fasadnu mrežicu i još dosta toga.

Na stovarištima Ogreva možete pronaći sve što vam je potrebno za kuću od temelja do krova. Kompletnu opremu za kupatila, keramičke pločice i sanitarije, stolariju, boje i lakove, rezanu građu, opekarske proizvode, metalurgiju, alate, hidro i termo izolaciju i ogrev. Stovarište je i ove nedelje pripremilo akciju tokom koje po veoma povoljnim cenama možete kupiti sledeće artikle:

Svim kupcima su na raspolaganju izuzetno povoljni uslovi plaćanja. Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinski, čekovima građana na 9 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekom, kao i svim vrstama platnih kartica. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe sa prevozom. Sve informacije možete dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 kada su u pitanju stovarišta u gradu i putem telefona 731-518 za stovarište u Melencima. Radno vreme stovarišta u gradu je od 8 do 19 časova radnim danima i od 8 do 14 časova subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here