Profesor doktor Vojislav Šešelj: Potrebno je zaoštriti odnose sa Crnom Gorom

0
99

Profesor doktor Vojislav Šešelj smatra da bi bilo potrebno zaoštriti odnose sa Crnom Gorom a uputio je i pitanje predsedniku Republike Aleksandru Vučiću zbog čega nisu preduzete kontra mere prema Crnoj Gori zbog procesa u kojem je 11 srpskih državljana osuđeno na zatvorske kazne zbog državnog udara.

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da je potrebno zaoštriti odnose sa Crnom Gorom i pitao je Vladu i predsednika Srbije Aleksandra Vučića zašto nisu preduzeli kontra mere prema Crnoj Gori zbog procesa u kojem je 11 srpskih državljana osuđeno na zatvorske kazne zbog državnog udara.

Vojislav Šešelj je, postavljajući pitanja na početku skupštinske sednice, rekao da je proces optuženima za državni udar bio „montiran“ i ocenio da Crna Gora ne zaslužuje bilo kakve olakšice srpske vlade, pomoć na bilo kom planu, ekonomskom, stručnom ili političkom, jer danas se, po njegovoj oceni, u Crnoj Gori najgore postupa prema Srbima.

Vojislav Šešelj je na kraju naveo da bi Srbija morala da obaveštava svetsku javnost o tome šta se u Crnoj Gori dešava, te da su sve to razlozi da Srbija „zaoštri do kraja“odnose sa Crnom Gorom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here