Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Srpskoj listi na pobedi

0
163

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Srpskoj listi na pobedi i zahvalio svim građanima na severu Kosova i Metohije koji su izlaskom na izbore to omogućili.

Vučić je naglasio da želi da se zahvali ‚‚svima koji su izašli na izbore na Kosovu i Metohiji u našoj zemlji, u našoj Srbiji“, nakon što ga je telefonom pozvao kandidat za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić.

Vučić se zahvalio građanima što su glasali, kako je rekao, bez obzira na to što su ih sa različitih strana pozivali da ne glasaju.On je istakao da iako provocirani od svih da na izbore ne izađu, da nije važno ni ko će da ih predstavlja, jer nemamo šansu – naši ljudi su pokazali ogromnu energiju i želju da se bore. Predsednik  Vučić je odao priznanje svim ljudima koji su na izbore izašli kao i za veliku podršku koju je Srpska lista dobila u Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i u Zubinom Potoku. On je podvukao da su građani izlaskom pokazali da će se zajednički , jedinstveno sa državom Srbijom boriti za rešavanje svih problema i za interese našeg naroda.

Predsednik je dodao da posle svih pretnji, ucena i posle svih užasnih uvreda, praznih i teških reči koje su protiv Srpske liste izgovarali i Albanci, ali i neki Srbi, da je pobeda najbolja potvrda politike jedinstva, politike borbe za naše vitalne nacionalne interese i za naše najvažnije državne interese.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here