Jovan Deretić: Slučaj ‚‚državnog udara u Crnoj Gori‚‚ potreban jedino crnogorskom predsedniku

0
310

Publicista dr Jovan Deretić ocenio je da je slučaj ‚‚državnog udara u Crnoj Gori‚‚ potreban jedino crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću kako bi optuživao Srbiju i Rusiju za pokušaj udara.

Lider radikala prof.dr Vojislav Šešelj je na sednici Skupštine Srbije, izjavio da je proces optuženima za državni udar bio „montiran“ i ocenio je da Crna Gora ne zaslužuje bilo kakve olakšice srpske vlade, pomoć na bilo kom planu, ekonomskom, stručnom, političkom, jer danas se po njegovoj oceni u Crnoj Gori najgore postupa prema Srbima. Da li je predsednik radikala u pravu, bilo je pitanje koje smo postavili publicisti  dr Jovanu Deretiću.

Predsednik Srpske radikalne stranke je tražeći reakciju domaćih vlasti rekao i  da  danas nijedan Srbin ne može da se zaposli u javnom preduzeću, lideri srpskih partija se hapse bez ikakve krivice, doj je režim Mila Đukanovića je prerastao u diktaturu. On je naveo da bi Srbija morala da obaveštava svetsku javnost o tome šta se u Crnoj Gori dešava, te da su sve to razlozi da Srbija „zaoštri do kraja“ odnose sa Crnom Gorom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here