Predsednik Vučić obišao je rekonstruisani internat Vojne gimnazije

0
388

Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić obišao je rekonstruisani internat Vojne gimnazije, u čiju obnovu je uloženo oko sto osamdeset miliona dinara.

Tokom radova, koji su trajali osam meseci, obnovljeno je svih pet spratova u zgradi, a kompletno su uređene spavaonice, kupatila, dnevni boravci i trpezarija, nad kojom je zamenjen i krov. U internatu ima pet stotina šesnaest  mesta za učenike Vojne gimnazije i Srednje stručne vojne škole. Zgrada gimnazije  je građena od 1976. do 1978. godine, a prostire se na više od deset hiljada kvadratnih metara. Predsednik Vučić je posle obilaska rekonstruisanih prostorija Internata Vojne gimnazije, naglasio da će država, polako ali sigurno da obnavlja stvari koje su podizane pre četiri ili pet decenija, a u koje u  međuvremenu nije ulagano.

Predsednik Vučić  je internat obišao u društvu ministra odbrane Aleksandra Vulina, čije je ministarstvo izdvojilo sredstva za obnovu, načelnika Generalštaba Vojske Srbije Milana Mojsilovića, načelnika Vojne akademije generala Bojana Zrnića i načelnika Vojne gimnazije pukovnika Miroslava Gvozdenovića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here