Keramika Jovanović otvara distributivni centar i prodajni salon u Bijeljini

0
597

Kompanija „Keramika Jovanović“ je saopštila da će u četvrtak, 06. juna 2019. godine, otvoriti distributivni centar i prodajni salon keramike u Bijeljini, u Republici Srpskoj.

Kompanija „Keramika Jovanović“ je saopštila da će u četvrtak, 06. juna 2019. godine, otvoriti distributivni centar i prodajni salon keramike u Bijeljini, u Republici Srpskoj. U okviru kompleksa, koji ima površinu od devet hiljada metara kvadratnih, nalazi se prodajni salon od šest stotina pedeset m2, zatvoreni magacinski prostor površine hiljadu m2 i otvoreni skladišni prostor na šest hiljada m2. Ovo će biti prvi distributivni centar „Keramike Jovanović“ izvan teritorije Republike Srbije. Vrednost investicije iznosi jedan koma dva miliona evra, a gradnja je trajala petnaest meseci.

„Keramika Jovanović“ na teritoriji Republike Srbije ima trinaest maloprodajnih salona u Zrenjaninu, Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Subotici, Somboru, Zaječaru, Šapcu, Kikindi i Temerinu. Godišnja prodaja pločica kroz prodajnu mrežu iznosi više od tri miliona kvadratih metara.

Grupacija „Keramika Jovanović“ osnovana je 1994. godine, čine je kompanije iz segmenta proizvodnje: opekarskih proizvoda („Neimar“ Zrenjanin), građevinskih i industrijskih proizvoda na bazi perlita („Termika“ Zrenjanin), tuš kabina („Keramika Jovanović d.o.o.el“ Makedonija).

Privredno društvo „Ogrev“, kao članica Grupacije, bavi se poslovima distribucije građevinskog materijala na teritoriji Srednjobanatskog regiona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here