Otvorena je kupališna sezona na gradskom kupalištu Peskara

0
282

Manifestacijom “Zrenjaninsko leto na Peskari” u subotu, 15. Juna, otvorena je kupališna sezona na gradskom kupalištu Peskara.

Manifestacijom „Zrenjaninsko leto na Peskari“, koja je održana i ove godine, uz veoma atraktivan i interesantan program otvorena je kupališna sezona na gradskom kupalištu Peskara. Posetioci su pored kupanja uživali u avioakrobacijama, dečijim animatorima, besplatnoj vožnji skuterima i koncertu grupe Kety b good.

Prisutne je, u ime Grada Zrenjanina pozdravio pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić, koji je pozvao sve sugrađane da ovog leta uživaju na Peskari i istakao da se grad svake godine trudi da na ovom kupalištu obezbedi što atraktivnije sadržaje za posetioce svih uzrasta, kao i da poveća kapacitete plaže.

Bogat program na drugoj manifestaciji „Zrenjaninsko leto na Peskari“ pripremili su Turistička organizacija  i Kancelarija za mlade grada Zrenjanina.

I u nedelju 16. juna, u okviru manifestacije „Zrenjaninsko leto na Peskari 2019“, posetici su mogli da uživaju u  besplatnoj školi skutera „Aquabike“. Deca uzrasta od 13 do 18 godina imala su priliku da nauče osnovne tehnike u vožnji skutera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here