Matura Ekonomsko trgovinske škole Jovan Trajković

0
731

Matura Ekonomsko-trgovinske škole Jovan Trajković upriličena je u sredu 19.juna. Maturanti su najpre pustili balone na Trgu slobode a potom su druženje nastavili u hotelu Vojvodina.

Devet odeljenja maturanata Ekonomsko trgovinske škole „Jovan Trajković” oprostilo se od profesora i svojih školskih drugova. Maturanti su se najpre okupili u Gradskoj bašti odakle su krenili ka Trgu slobode kako bi simbolično pustili balone. Direktor Ekonomsko-trgovinske škole Jovan Trajković Dragoslava Golušin je ovom prilikom pohvalila generaciju maturanata koja je u proteklom periodu ostvarila zapažene rezultate na raznim takmičenjima.

Direktorka Golušin se ovom prilikom osvrnula i na puštanje balona i dodala da to predstavlja novinu od ove godine. Prema njenim rečima želja je bila da pokažu nešto novo i drugačije i istakla je da će ova ideja biti tradicija u narednim godinama.

Neki od maturanata rekli su po čemu će pamtiti period školovanja kao i kako su doživeli matursko veče.

Maturanti su proslavu nastavili sa drugarima i profesorima u hotelu Vojvodina gde su u prijatnoj atmosferi uživali do kasnih večernjih časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here