Batez i Janjić obišli Kristalnu dvoranu pred Evropsko prvenstvo

0
103

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišli su Kristalnu dvoranu u kojoj su završeni radovi pred Evropsko prvenstvo u košarci za žene.

37. Evropsko prvenstvo u košarci za žene održaće se u periodu od 27.  juna do 7. jula u Letoniji i Srbiji, u organizaciji Košarkaškog saveza Letonije, Košarkaškog saveza Srbije i Međunarodne košarkaške federacije (FIBA). Grad Zrenjanin biće domaćin ovog značajnog sportskog takmičenja a prve utakmice su na programu u četvrtak 27.juna kada će se sastati Rusija i Belgija i Belorusija i Srbija. Tim povodom su Kristalnu dvoranu obišli pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima. Batez je ovom prilikom istakao da je zadovoljan izgledom Kristalne dvorane a dodao je da je i sekretarijat podržao pomenuto takmičenje sa 3 miliona dinara.

Vladimir Batez je ovom prilikom podsetio da pokrajinski sekretarijat aktivno učestvuje i u sanaciji sportkih objekata kao što je gradski stadion u Zrenjaninu ali i mnogi drugi objekti.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić rekao je da je dosta novca uloženo kako bi Kristalna dvorana bila u potpunosti spremna za Evropsko prvenstvo u košarci za žene. Kako je istakao, zadovoljan je što je baš Zrenjanin domaćin najvećeg sportskog događaja u Srbiji ove godine.

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo u košarci za žene pored Zrenjanina održaće se i u Beogradu, Nišu i Rigi. Predviđeno je da se  finalna utakmica održi 7. jula, u Štark Areni u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here