Ministar Stefanović u poseti Zrenjaninu

0
188

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je grad Zrenjanin. Tom prilikom je prisustvovao sastanku koji je upriličio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, a nakon toga je na Trgu slobode održan tehničko-taktički zbor zrenjaninskih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Tome je prethodio sastanak sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem i saradnicima u Gradskoj kući.  U svom obraćaju nakon sastanka gradonačelnik je rekao da na teritoriji grada Zrenjanina trenutno funkcionišu 23 dobrovoljna vatrogasna društva koja imaju 2400 članova.

Ministar Stefanović se ovom prilikom zahvalio svim vatrogascima i podsetio da je rad dobrovoljnih vatrogasnih društava izuzetno važan jer spašavaju živote ljudi.

Smotra jedinica i vežba počeli su nakon što je potpredsedniku Vlade i ministru Stefanoviću predao raport potpredsednik Vatrogasnog saveza Srbije i predsednik Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina Dragan Ćapin. Događaj su organizovali Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, Vatrogasno – spasilački bataljon Zrenjanin i Gradski vatrogasni savez.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here