Predsednik Vučić uputio saučešće predsedniku Rusije Putinu

0
133

Predsednik Aleksandar Vučić je uputio pismo saučešća predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, povodom žrtava poplava u Irkutskoj oblasti, navodeći da je Srbija, u okviru svojih mogućnosti, spremna da pomogne. 

Predsednik Aleksandar Vučić je uputio pismo saučešća predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, povodom žrtava poplava u Irkutskoj oblasti, navodeći da je Srbija, u okviru svojih mogućnosti, spremna da pomogne.  U pismu predsednika Srbije je navedeno:  „Primite iskreno saučešće zbog žrtava velikih poplava koje su pogodile Irkutsku oblast. Molim Vas da porodicama poginulih, kao i onima koji tragaju za svojim najbližima, prenesete izraze dubokog saosećanja, a povređenim najbolje želje za brz oporavak“.

Vučić je stanovnicima oblasti pogođenoj poplavama u teškim trenucima uputio reči ohrabrenja i podrške da se izbore sa posledicama prirodne katastrofe.

„Srbija je spremna da, u okviru svojih mogućnosti, pomogne, jer, ono što imamo, uvek možemo da od srca podelimo sa prijateljima“.

Predsednik je istakao da Srbija ne zaboravlja da su joj, kada je pre pet godina bila pogođena katastrofalnim poplavama, pomogli i prijatelji iz Rusije.

Kako je naveo predsednik Srbije, naša zemlja će uvek duboko ceniti požrtvovanost ruskih spasilaca, koji su, rizikujući svoje živote, tada prvi pritekli u pomoć.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here