Milanka Momčilović : ostaci DB-a umešani u brojne otmice dece u Srbiji

0
226

Milanka Momčilović je izjavila da su pojedine bezbednosne strukture, pre svih ostaci DB-a umešani u brojne otmice dece u Srbiji.

Upornom potragom Milanka Momčilović je  uspela, kako je rekla jednom prilikom, da locira sina koji joj je otet po rođenju. U pokušaju da mu se približi i pribavi čvršće dokaze, počele su da stižu pretnje telefonom i to od onih koji bi po prirodi posla morali da budu na strani zakona. Da li se može reći da je krug onih koji se bavi otmicama beba mnogo širi i da li je u pitanju dobro organizovan biznis? U odgovoru na ovo pitanje Milanka Momčilović je istakla da je na počeku potrage nije mislila da će  proći toliko vremena kako bi se utvrdile pojedine činjenice.

Kao potvrdu ove tvrdnje, Udruženje “Za istinu i pravdu o bebama” je saopštilo da je pronašlo čvrste dokaze da je beba rođena u bolnici u Kruševcu 1981. godine ukradena. Takođe Udruženje ima jake indicije da je tu bebu oteo bivši pripadnik Državne bezbednosti i dao je svom rođaku koji nije mogao da ima potomstvo. To je, kako su naveli u Udruženju, uradio uz pomoć funkcionera lokalnih državnih institucija, koji su falsifikovali dokumentaciju o rođenju u matičnim knjigama i dokumente o usvajanju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here