Bijeljina – Požar, udario grom u kuću

0
180

Borislavka Tomić, doživjela je sinoć nesvakidašnju situaciju. Tokom nevremena koje je zahvatilo Bijeljinu, grom je udario u njenu kuću i zapalio je.

Borislavka Tomić doživjela je veliki šok nakon što je grom udario u njenu kuću u Lozničkoj ulici i zapalio krov. Dok je zatvarala prozore na kući tokom nevremena, nagazila je na komad stakla od lustera, nakon čega joj je odmah bilo jasno da nešto nije uredu. Kada je otišla na potkrovlje da vidi šta se dešava, ugledala je požar koji je već zahvatio krov.

Nakon što je shvatila šta se desilo, vatrogasci su već bili ispred njene kuće i pokušavali da ugase požar. Borislavka od sinoć ima konstantnu podršku komšija koji se ne odvajaju od nje, a od jutros su se organizovali da joj pomognu da sanira krov kako kuća ne bi prokisnula u slučaju novih kiša.

Starješina gradske Teritorijalne vatrogasne jednice Mile Spasojević, rekao je da je požar izbio jutros oko 2:20h, nakon čega su vatrogasci izašli na teren i ugasili požar. Prema njihovim procjenama, šteta koja je nastala nakon udara groma  je oko 20.000 km.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here