Promocija knjige Radisava Raje Rodića

0
253

U pres centru Udruženja novinara Srbije održana je promocija knjige Radisava Raje Rodića pod nazivom  “Silovanje razuma”, u kojoj autor piše o teškoćama koje je preživeo kao vlasnik medija.

Knjiga „Silovanje razuma“ Radisava Raje Rodića je autentično svedočenje o teroru koji je zajedno sa novinarima preživeo od strane političara tajkuna koji su hteli da mu preotmu novine i potpuno uguše slobodu reči. Autor knjige kao pokretač novina „Glas javnosti“ i „Kurir“ u svom delu je sabrao svo svoje gorko iskustvo sa političkim moćnicima, tajkunima i stranim plaćenicima koji su mu radili o glavi, u nameri da mu preotmu vlasništvo nad medijima i stave ih pod svoju kontrolu. Radisav Rodić je istakao da je na delu bojkot velikog broja medija kada je u pitanju njegova knjiga iz razloga što su u knjizi pomenuti svi akteri koji su trenutno na raznim pozicijama, a koji su bili dželati u njegovom životu.

Na promociji su, pored autora, o knjizi govorili i akademik Časlav Ocić, profesor doktor Dragoslav Slović – magistrar Miloš Miljković – autor knjige Radisav Rodić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here