Knjižara Novosti akcija nedelje

0
313

Knjižara Novosti ove nedelje iz svog širokog asortimana izdvaja veliki izbor modnih i putnih torbi kao i kofera, po najpovoljnijim cena u gradu.

Knjižara “Novosti” nudi kancelarijski materijal, najveći izbor školskog pribora i opreme, sve vrste tapeta, samolepljivih folija i vitraž papira, biciklove, bazene, putne i poslovne torbe, igračke i još mnogo toga po izuzetno povoljnim cenama. Za sve one koji vole da putuju knjižara Novosti je pripremila širok asortiman moderanih kofera, kao i torbi za plažu.U knjižari možete pronaći i damske torbe različitih veličina i dezena, a ceo asortiman je predstavila vlasnica Vera Milojević.

Knjižara Novosti nudi najpovoljnije uslove plaćanja, pa tako svu kupljenu robu možete platiti putem čekova na više mesečnih rata, putem administrativne zabrane, putem kartica kao i gotovinom uz posebne pogodnosti. Ukoliko želite da posetite knjižaru Novosti to možete učiniti svakog radnog rana od 8 do 20 časova kao i subotom od 8 do 19 časova. Za sve dodatne informacije možete pozvati broj telefona knjižare 521 -644 i 533 438.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here