Čestitka Predsednika Vučića Novaku Đokoviću

0
104

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je čestitao Novaku Đokoviću osvajanje titule na Vimbldonu. Čestitku je uputila i predsednica Vlade Ana Brnabić.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je čestitao Novaku Đokoviću osvajanje titule na Vimbldonu. Čestitku je uputila i predsednica Vlade Ana Brnabić. U čestitki predsednika Srbije je navedeno:

„Upućujem Vam iskrene čestitke povodom osvajanja pete titule na jednom od najprestižnijih teniskih turnira na svetu. Što je izazov veći, to je Vaša igra odvažnija. Što je protivnik jači, to je Vaša želja da pobedite impresivnija. Vaša igra oduvek je bila, i sa svakom novom pobedom jeste sve veća inspiracija svim građanima Srbije. Svaka čast za borbenost, istrajnost i doslednost, kojima već godinama ostvarujete rezultate dostojne vrhunskog sportiste i najboljeg među najboljima“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Čestitajući Đokoviću na osvojenom trofeju, premijerka Ana Brnabić je poručila: “Čestitam Novaku Đokoviću na osvojenom Vimbldonu! Još jedna gren slem titula kojom ste dokazali da ste jedan od najboljih tenisera u istoriji. Srbija se ponosi Vama!”,

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here