ZRBIZNET od 19. do 21. septembra 2019.

0
133

Privredna  manifestacija “ZRBIZNET” biće održana od 19. do 21. septembra u hali “Medison” u Zrenjaninu, najavljeno je na  konferenciji za novinare održanoj u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

Privredna manifestacija “ZrBizNet”  osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, da pospeši komunikacija između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu, kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i da se edukuju iz raznih oblasti, rekao je na konferenciji za medije zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac.

Ovaj način umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način, pored toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju. U fokusu trećeg privrednog sajma “ZrBizNet” je digitalna transformacija preduzeća, a obrađivaće se i teme poput deficitarnih zanimanja, popularizacije ženskog preduzetništva i promocije preduzetničkog duha, kaže direktor Regionalne privredne komore Predrag Stankov.

U okviru manifestacije, planirana je prezentacija najvećih kompanija, predstavljanje raznih fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata. Privrednicima će tokom tri dana trajanja biti obezbeđeni: B2B sastanci, edukativne tribine, predavanja na aktuelne privredne teme i kontakt sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju.

Manifestacija će biti održana u hali “Medison” od 19. do 21. septembra, organizatori su: Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanin, grad Zrenjanin, Regionalna privredna komora i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin, a očekuje se učešće oko dve stotine izlagača.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here