Otvaranje izložbe foto kluba CD13

0
113

U Kulturnom centru Zrenjanina otvorena je izložba foto kluba CD13 ,,Ulična fotografija’’ koja će trajati do 15. avgusta.

Izložba foto kluba CD13 pod nazivom ,,Ulična fotografija’’ otvorena je u utorak 6. avgusta u velikom salonu Kulturnog centra Zrenjanina. Posetioci izložbe biće u prilici da se upoznaju sa uličnom fotografijom kao posebnim izrazom u fotografiji. Ulična fotografija se fokusira na ljude i njihovo ponašanje u javnosti, beležeći time trenutke koji će biti sačuvani od zaborava. U razgovoru sa članom kluba CD13 Tiborom Arvom čuli smo nešto više o pomenutoj izložbi.

Na ovoj izložbi izloženo je 36 fotografija, 12 autora. Zorica Markov je jedna od njih i želela je, za razliku od drugih, da predstavi fotografije motocikliste u boji.

Foto klub CD13 postoji šest godina. Na otvaranju izložbe je najavljen i Vudstok fest koji će se održati u Zrenjaninu 16. i 17. avgusta a čiji je inicijator upravo klub CD13. Organizovaće se u saradnji sa Kulturnim centrom i pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here