Predstavljen program manifestacije Dana mladih

0
79

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program manifestacije Dana mladih.

Na konferenciji za medije održanoj u multimedijalnoj sali gradske kuće predstavljen je program manifestacije povodom Dana mladih. Program počinje 10. avgusta od 10 časova na stadionu FK Radnički. Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura zahvalio se kancelariji za mlade i Fudbalskom klubu Radnički što učestvuju u organizaciji ove manifestacije. On je istakao da Radnički ove godine proslavlja značajan jubilej, 100 godina postojanja, a da je kancelarija za mlade značajan partner grada Zrenjanina kada je u pitanju organizacija Dana mladih. Pohvalio je rad kancelarije koja je prošle godine izradila akcioni plan za mlade, koji se uspešno primenjuje.

Na terenu fudbalskog kluba Radnički 10. avgusta biće održan turnir za mlađe pionire. Nastupiće 8 ekipa, među kojima će biti i Crvena zvezda i Čukarički. Ostale uzrasne kategorije nastupiće na turniru tokom Dana piva.

Kancelarija za mlade tradicionalno učestvuje u organizaciji Dana mladih.

U okviru obeležavanja dana mladih biće prikazana taktička vežba Žandarmerije, sa posebnim osvrtom na bezbednost na stadionima, svoj rad predstaviće i organizacija Crvenog krsta, a nastupiće i plesne grupe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here