Robna kuća Shopping family veliki izbor školskog pribora pred početak nove školske godine

0
770

Robna kuća Shopping family koja se nalazi na Trgu Zorana Đinđića iz svog širokog asortimana posebno izdvaja školski pribor.

Robna kuća Shopping family kupcima nudi širok izbor asortimana koji je namenjen čitavoj porodici. Ovde ćete pronaći sve ono što vam je neophodno da upotpunite svaki kutak svog doma. Pored toga u ponudi se nalaze i kozmetika, koferi raznih veličina, nakit, sve vrste alata, igračke, muška i ženska odeća i obuća, veliki izbor poklona za sve prilike i za sve generacije i još dosta toga. Iz svoje ponude posebno izdvajaju školski pribor kao i odeću i obuću koji su neophodni da opremite đaka za početak nove školske godine. Shopping family ove nedelje akcenat stavlja na  jesenju garderobu i obuću za sve uzraste kao i na neophodan školski pribor. Po izuzetno povoljnim cenama ovde možete kupiti ranac za vrtić i školu ili za polazak na fakultet, zatim sveske, olovke, pernice i sve ono što je neophodno onima koji se pripremaju za početak nove školske godine.

Robna kuća Shopping family nalazi se u Zrenjaninu, na Trgu Zorana Đinđića bb i otvorena je radnim danima i subotom od 8 do 21h kao i nedeljom od 10 do 18h. Posetite ih i opremite svog đaka za početak školske godine po pristupačnim cenama a u šopingu će sigurno uživati i čitava porodica s obzirom na veliki broj artikala koji ćete pronaći na dobro poznatoj adresi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here