Povodom obeležavanja 100 godina rvanja u gradu Zrenjaninu, održani mečevi na Trgu slobode

0
192

U sklopu velikog jubileja, 100 godina rvanja u gradu Zrenjaninu, održani su polufinalni i finalni mečevi na Trgu slobode.

U subotu je na polufinalnim mečevima učestvovalo 40 takmičara, a nešto više o tome rekao je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

Finale turnira koje je održano u nedelju, obeležili su mečevi za treće i prvo mesto. Rvački klub Sesvete uspeo je da pobedi rvački klub Vindija rezultatom 6:2, dok su se za prvo mesto borili rvački klub Proleter i rvački klub Honved iz Mađarske. Proleter je odneo pobedu nad Honvedom rezultatom 5:3, a  trener rvačkog kluba Proleter Vojislav Trajković je istakao da mu je drago što je njegova ekipa pružila maksimum na ovom turniru.

Rvač Proletera Mate Nemeš je rekao da je zadovoljan dobrom organizacijom ovog jubileja, istakavši da je meč sa rvačima iz Mađarske bio izuzetno težak.

Povodom značajnog jubileja dodeljena su i priznanja i zahvalnice svima koji su pomagali i pratili rad rvačkog kluba Proleter. Jedno takvo priznanje uručeno je i televiziji KTV koja godinama neguje dobru saradnju sa rukovodstvom Proletera i na objektivan način izveštava o dešavanjima u pomenutom klubu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here