Ogrev akcija od 13.do 20. septembra

0
112

Stovarište „Ogrev’’ u najnovijoj nedeljnoj akciji izdvaja veliki izbor pločica, tuš kabina, bojlera, led rasvete i još mnogo toga iz poznatog asortimana.

U stovarištima Ogreva možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu. U svojoj ponudi poseduju opremu za kupatila, kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, hidro i termo izolaciju, boje i lakove, led rasvetu, zaštitne cipele kao i ogrevno drvo i ugalj.  Akcija će trajati od 13. do 20. septembra.

Stovarište Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: U Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujice Vujanova bb. Ukoliko želite da posetite stovariše Ogrev u Zrenjaninu to možete učiniti svakog radnog dana u vremenskom periodu od 8 do 19 časova, kao i subotom u periodu od 8 do 14 časova. Stovarište Ogrev u Melencima možete posetiti takođe radnim danima od 7:30 do 15:30 časova i subotom od 7:30  do 13:30 časova. Stovariše Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana sobe uz mogućnost dopreme robe do vašeg gradilišta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here