Gradonačelnik Janjić obišao je dve lokacije radova na izgradnji obilaznice oko Zrenjanina

0
222

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je dve lokacije radova na izgradnji obilaznice oko Zrenjanina.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je sa svojim saradnicima lokaciju gde se izvode zemljani radovi, na nastavku obilaznice kod kružnog toka na Mihajlovačkom drumu. Nakon toga obišao je i gradilište u bazi firme “Vojvodinaput”, na kojem je u toku izrada betonskih greda za budući most preko Begeja. Janjić je ovom prilikom istakao da je veoma značajno što se gradi most na Begeju, kao i da je zadovoljan kako teku radovi.

Šef gradilišta Milko Gazdić je najavio da je moguće produženje rokova za završetak radova. Ispred kompanije „Bauwesen“Milan Dimitrijević je rekao nešto više o radovima na izgradnji mosta.

Na završetak obilaznice i potpuno izmeštanje tranzitnog saobraćaja s gradskih ulica, Zrenjaninci čekaju još od početka devedesetih godina prošlog veka, kada je izgrađena prva deonica, od Melenačkog do Mihajlovačkog druma, dužine 1,3 kilometra. Kada bude u potpunosti završena, a to se, uz ovakav obim radova i preduzete aktivnosti, očekuje naredne godine, obilaznica će biti ukupne dužine 14,5 kilometara, spajaće novosadski i beogradski put i ukrštati se van grada sa svim ostalim državnim putevima, ka Kikindi, Srpskoj Crnji i Vršcu, i lokalnim ka Elemiru i Mihajlovu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here