Prodavnice „Fresh & Frozen“ na tri lokacije u gradu

0
840

U prodavnicama Fresh & Frozen’’ koje se nalaze na tri lokacije u gradu, po veoma povoljnim cenama možete pronaći smrznute proizvode kao što su voće, povrće i riba kao i širok asortiman svežeg voća i povrća, slatkiša i grickalica na rinfuz.

Prodavnice „Fresh & Frozen“ nalaze se na tri lokacije u gradu: u ulici Dositeja Obradovića, ispred Gomex totala u naselju Duvanika u Železničkoj ulici i u Tržnom centru u naselju Brigadira Ristića. U ovim prodavnicama možete pronaći raznoliku robu široke potrošnje, kao i svežu i smrznutu robu.  Smrznuti program u prodavnicama „Fresh & Frozen“ obuhvata robu proizvođača „Friško“ iz Barande, „Frosty“ iz Pančeva.

Možete pronaći sve za vaše domaćinstvo za svakodnevnu pripremu obroka od integralnog, raženog, pšeničnog brašna i brašna za pripremu hrono hleba. Kada je u pitanju zamrznuto pecivo u prodavnicama „Fresh & Frozen“ možete pronaći i slatki i slani program kao što su kroasani sa sirom, kačkavaljem, zeljem kao i rolnice sa višnjom, čoko-plazmom. Takođe, u prodavnicama „Fresh & Frozen“ pronaćićete zamrznuto povrće  i voće.  U svom smrznutom asortimanu „Fresh & Frozen“ ima ćureće i pileće medaljone, pohovani sir, pomfrit, pekarski krompir i vegeterijanske burgere. Ovde možete pronaći i ribu i riblje proizvode. Kada je u pitanju roba na rimfuz, u prdavnicama „Fresh & Frozen“ pronaćićete lan, susam, kim, integralni pirinač kao integralne štapiće, mak, suncokret, pistaće, bademe, , a od slatkiša ovde ćete naći čokoline, praline, čoko biskvite, čokolade, krem table, kao i veliki izbor bombona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here