Ministar Ružić posetio JKP „Čistoća i zelenilo“

0
352

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić posetio je grad Zrenjanin i tom prilikom je obišao JKP Čistoća i zelenilo.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić boravio je danas u Zrenjaninu i tom prilikom je obišao JKP “Čistoća i zelenilo” gde se sastao sa direktorom Zoranom Protićem koji ga je upoznao sa radom i funkcionisanjem preduzeća. Nakon obilaska, Ružić je istakao da je JKP “Čistoća i zelenilo” veoma uspešno u svom dosadašnjem radu kao i da 2019.godina protiče u velikom investicionom zamahu.

Direktor JKP Čistoća i zelenilo Zoran Protić najpre se zahvalio ministru na poseti a zatim je istakao da je Čistoća ove godine obnovila vozni park i najavio je da je sve spremno za predstojeću zimsku sezonu. Protić je ovom prilikom govorio i o mehanizaciji kojom raspolaže JKP Čistoća i zelenilo.

Prema rečima direktora Zorana Protića, 2019.godina je bila izuzetno uspešna a i u narednom periodu će se JKP Čistoća i zelenilo truditi da na najbolji način izvršava svoje osnovne delatnosti a to su: iznošenje i deponovanje komunalnog otpada, održavanje javno prometnih površina, održavanje javno-zelenih površina  i pogrebna delatnost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here