Doo “Tišma” nudi širok izbor kompletne opreme za grejanje

0
195

Doo “Tišma” nudi širok izbor kompletne opreme za grejanje, a ovoga puta iz ponude izdvaja BEHA norveške radijatore.

Doo “Tišma” je veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanaliacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, htz opreme, šrafovske robe i drugog.

Ovoga puta iz širokog asortimana doo “Tišme” izdvajamo opremu za grejanje. Ukolikp ove zime želite da se grejete na čvrsto gorivo, gas ili struju “Tišma” je parvo mesto za vas jer ćete u ovoj robnoj kući pronači sve što vam je potrebno za grejanje. Doo Tišma nudi širok izbor peći i kotlova na čvrsto gorivo ili gas, kao i kalorifere, grejalice, kupatilske grejalice i sušače peškira, radijatore, klima uređaje, kao i kompletnu opremu za grejanje pa tako u “Tišmi” možete pronaći fitinge, bakarne cevi, dimovodne cevi, štucne i štediše, plinske cevi i creva, ventile, reducire I sve drugo što vam je neophodno za grejne instalacije, kao i opremu za održavanje i repariranje starih peći, ali i kocke za potpalu, šamotni set, čistač čađi za peći na ugalj, drva i naftu i drugo.

Iz bogatog asortimana opreme za grejanje doo “Tišma” ovog puta izdvaja norveške BEHA radijatore. U pitanju su originalni radijatori, proizvedeni u Norveškoj, a čiji je ekskluzivni distributer Bravus, lider na svom tržištu, koji za njihovu ispravnost daje 5 godina garancije. Radijatori su snage od 800 do 2000 vati, a njihova prednost je ogromna ušteda električne energije, mogućnost montiranja na zid ili na postolje, kao i to što ne prave buku i mogu da se koriste i za grejanje u kupatilima ili drugim vlažnim prostorijama s obzirom da su obezbeđeni zaštitom IP24 i zaštitom od prskanja vodom. BEHA radijatori poseduju i centralni bežični sistm regulacije koji omogućava centralno upravljanje svim BEHA radijatorima sa jednog mesta. Sastoji se od centralne upravljačke jedinice i radio modula, koji se ugrađuju na radijatore. Upravljanje je jednostavno, preko interneta i aplikacije za mobilni telefon.

Doo “Tišma” nalazi se u Beogradskoj ulici bb i otvorena je radnim danima od 8 do 19h, kao i subotom od 8 do 15h. sve bliže informacije možete dobiti putem telefona 525-233, 523-010 I 522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here