DOO Tišma ove nedelje izdvaja garden pribor

0
99

Najbolje opremljena robna kuća u gradu DOO Tišma ove nedelje izdvaja garden pribor, alate i mašine za uređenje dvorišta i bašte.

U robnoj kući Tišma možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, alate i još dosta toga što je neophodno svakom domaćinstvu. DOO Tišma ove nedelje posebno izdvaja garden pribor, alate i mašine za uređenje dvorišta i bašte, kao i dodatnu opremu marke villager, dac, i verto. Od mašina u DOO Tišmi možete pronaći motorne i električne testere za drva, trimere, skupljače i duvače lišća, seckalice za grane, trimere za živu ogradu, bušače rupa za sadnice i kultivatore. Od alata posebno izdvajaju makaze za orezivanje, testere i sekire. U ponudi ćete pronaći i grabulje, lopate, ašov, motiku, kramp, metle, kolica, kante za smeće, prskalice, merdevine i drugo.

Kompletnu ponudu robne kuće TIšma možete pogledati na dobro poznatoj adresi Beogradska bb svakog radnog dana od 8 do 19h i subotom od 8 do 15h. Za sve potrebne informacije pozovite brojeve telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here