Zimski program robne kuće Shopping Family

0
1054

Robna kuća Shopping family iz svoje ponude posebno izdvaja zimske jakne, rukavice, šalove i kape za sve uzraste kao i slavski program.

Robna kuća Shopping family nalazi se u Zrenjaninu na Trgu Zorana Đinđića bb. Poseduje širok asortiman proizvoda a u ponudi možete pronaći sve za kuću, tekstilnu galanteriju, alat, rasvetu, školski pribor, garderobu i obuću za sve uzraste, igračke, plastičnu galanteriju, aksesoare, kozmetiku i poklone za sve prilike. Ove nedelje posebno izdvajaju odeću koja je neophodna za predstojeći zimski period. U ponudi ćete pronaći ženske jakne raznih veličina, boja i modela. U muškom delu posebno su dominantne zimske jakne, duksevi, džemperi i sakoi. Robna kuća Shopping family misli i na najmlađe sugrađane pa je tim povodom pripremila širok izbor dečjih prsluka i zimskih jakni i za dečake i za devojčice. Neizostavni deo zimske opreme su i šalovi, kape i rukavice, posetite Shopping family i pronađite idealnu kombinaciju za sebe.

I to nije sve, u robnoj kući pronaćićete i slavski program. Čestitajte slavu originalnim poklonom a u ponudi se nalaze slavske čaše, činije, flaše, čuture i još dosta toga.

Kupcima je u svakom trenutku dostupno više hiljada artikala po izuzetno povoljnim cenama u robnoj kući Shopping family. Posetite ih na Trgu Zorana Đinđića bb radnim danima i subotom od 8 do 21h i nedeljom od 10 do 18h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here