Novembar Vino Fest u Beogradu 1. i 2. novembra

0
166

Umrežavanje vinara, proizvođača rakije, gastro sektora, distributera i razvijanje e-trgovine su ciljevi Novembar Vino Fest-a koji će biti održan u Beogradu 1. i 2. novembra 2019.

Na Četvrtom  Novembar vino festu se očekuje učešće preko sto dvadeset izlagača iz Srbije, regiona i inostranstva. Kako su na konferenciji za novinare najavili organizatori manifestacije, na izložbi će se odvijati dva sajma- u jednom, uz festival vina predstaviće se BALKAN RAKIJA FESTdok će drugi biti posvećen gastronomiji koja će upotpuniti kompletno iskustvo posetilaca na Novembar Vino Festu. Nešto više o ovogodišnjoj manifestaciji je rekao član Organizacionog odbora Vino festa, Vladislav Petković.

Takođe, organizatori nastavljaju sa objedinjenom ponudom regiona i zemalja učesnica. Jačaju se veze i produbljuje saradnja u prisustvu vinara svih zemalja regiona. Festival će omogućiti proizvođačima pristup svim neophodnim institucijama, kompanijama i ekspertima, koji mogu da unaprede njihovu proizvodnju i obezbede bolji plasman njihovih proizvoda.

Cilj Novembar Vino Fest-a je ostao isti, a to je da se postignu standardi zemalja sa razvijenim tržištem vina i postave najviši standardi u regionu. Sa Balkan Rakija Fest-om se okreće nova stranica i u nastojanju da se podigne nivo tržišta rakija. Novina za vinare koja uvedena od prethodne godine, je da će se  vinarima dati mogućnost da se predstave on-line na sajtu i platformi u toku trajanja samoga sajma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here