U auto centru Optima počela je zamena guma

0
533

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja, od 1.novembra svi vozači u Srbiji bi trebalo da poseduju sve četiri zimske gume na vozilu. Vozači koji se odluče za zamenu guma mogu to učiniti u auto-centru Optima koji se nalazi u Zrenjaninu, u Miletićevoj ulici br.85.

Od prvog novembra, po Zakonu o bezbednosti saobraćaja,  obavezna je upotreba zimske auto-opreme u koju spadaju četiri zimska pneumatika, odnosno zimske gume kod kojih dubina gazećeg sloja ne sme biti manja od četiri milimetra. Zamena pneumatika je počela i u auto-centru Optima u Zrenjaninu gde nam je informacije o tome dao šef servisa Dragan Davidovčev.

Sugrađani su i ovog prvog novembra poverenje ukazali upravo auto-centru Optima.

Cilj poslovanja auto-centra Optima je pružanje vrhunske usluge i kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja. Optima nastoji kupcima da omogući kompletno održavanje putničkih i poluteretnih vozila na jednom mestu. U svakom trenutku ovde možete pronaći veliki asortiman auto-guma za traktore, poljoprivredne mašine, automobile, poluteretna vozila i kamione. U ponudi se nalaze i ulja i tečnosti, akumulatori, filteri i auto delovi kao i kompletna auto oprema. Auto centar Optima nalazi se u Miletićevoj ulici broj 85 a sve potrebne informacije možete dobiti na brojeve telefona : 023 526 747 i 023 526 027. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 15h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here