Robna kuća Tišma – Zimske jakne modernog dizajna

0
367

Robna kuća Tišma pored svog standardnog i dobro poznatog asortimana ove nedelje izdvaja u okviru HTZ opreme zimske jakne modernog dizajna.

Mjolnir zimska jakna ima slojevitu postavu i kapuljaču, nema šavove na ramenima, poseduje visoku kragnu koja se može podići dovoljno da zaštiti bradu. Zimska jakna Berg je modernog dizajna, kragna je postavljena mekanim flisom a kapuljača sa trakom za zatezanje se može skinuti. Jakna ima praktične džepove i reflektivne detalje. Sledeći model je Kiruna, vodootporna i parapropusna jakna, od 100% poliamida a postava je od štepanog poliestera. Ima traku za zatezanje u donjem delu jakne a kapuljača se može skinuti i ima traku za zatezanje. Chelsea Shell – lagana vodonepropusna i parapropusna jakna, ima reflektivne detalje, ojačanje na ramenima, laktovima i rukavima i produžena leđa. Podešavanje obima manžetni moguće je čičak trakom, praktični džepovi se zatvaraju zipom a duž donjeg dela jakne i oko otvora kapuljače se nalaze trake za zatezanje. Jakna Barcelona – proizvedena je od materijala koji je kombinacija 95% poliestera i 5% elastina. Veoma je udobna i prijatna za nošenje. Postava je od flisa, jakna nema šavove po sredini ramena, poseduje reflektujuće elemente. Jakna Brussel – lagana jakna modernog dizajna, postava je od mrežastog tkanja. Kapuljača i donji deo jakne sa drikerom imaju trake za zatezanje a obim manžetni je podesiv čičak trakom. Prikladna je za nošenje u proleće i jesen, na radnom mestu i u slobodno vreme, za sportske aktivnosti i šetnju.

Ukoliko vam je potrebna kvalitetna HTZ oprema posetite robnu kuću Tišma koja se nalazi na adresi Beogradska bb. Radno vreme je radnim danima  od 8 do 19h i subotom od 8 do 15h. Pored ovonedelje ponude u Tišmi možete pronaći još i elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku i drugo. Za sve potrebne informacije pozovite brojeve telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here