Vojislav Šešelj o aferi koja je izbila u valjevskom Krušiku

0
218

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj je rekao da je već postalo krajnje skandalozno ponašanje režima povodom afere koja je izbila u valjevskom Krušiku – otkrivanja javnosti podataka o nelegalnom poslovanju, hapšenja i držanja u kućnom pritvoru Aleksandra Obradovića, kao čoveka koji je alarmirao javnost na ono što se dešava.

Lider radikala je na konferenciji za novinare istakao da je Aleksandar Obradović napravio neke formalne greške što nije odmah obavestio policiju i tužioca, ali pitanje je da li bi ga tada već ‚‚progutao mrak‚‚ ako bi obavestio prvo tužioca i policiju i ocenio je da je obaveštavanje javnosti jedino ispravno što je Obradović mogao da uradi.

Prof .dr Vojislav Šešelj je ocenio da je suština problema to da je Krušik sklapao nepovoljne ugovore sa privatnom firmom, kao i to da u toj firmi postoji sukob interesa jer je otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića „u najmanju ruku zaposlen u toj firmi“. Prema njegovoj oceni, režim to treba da razjasni i da izvede na čistac, kao i da preduzme zakonske mere prema svima koji su učestvovali u upropašćavanju Krušika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here