Održana priredba povodom dana OŠ Jovan Jovanović Zmaj

0
275

U Kulturnom centru Zrenjanina održana je priredba povodom dana OŠ Jovan Jovanović Zmaj.

57. Dan škole Jovan Jovanović Zmaj obeležen je jednočasovnom priredbom Zmajev kolaž, koju su pripremili učenici, nastavnici i učitelji ove škole. Pored školskog hora i orkestra koji su podigli punu salu Kulturnog centra na noge, izvedeno je i nekoliko dramatizacija, skečeva, recitala i plesnih tačaka. Specijalni gosti priredbe bili su mališani iz vrtića Čika Jova Zmaj i Alisa u zemlji čuda, koji su se, kao buduci đaci škole Zmaj, predstavili sa nekoliko horskih kompozicija.

Prisutne je pozdravila direktorica Zmaja, Tanja Rođenkov, zahvalivši se kako prisutnima, među kojima su bili i članovi lokalne samouprave, tako i donatorima, sponzorima, saradnicima i prijateljima škole koji pomažu da boravak dece u ovoj školi bude što prijatniji, a nastava što savremenija.

Škola Zmaj spada u manje gradske škole i poznata je po izuzetnim rezultatima svojih takmičara u svim oblastima, visokom stepenu stručnosti zaposlenih, dobroj saradnji sa lokalnom zajednicom i brojnim zajedničkim akcijama- sadnji drveća, humanitarnom radu i velikoj podršci deci sa posebnim potrebama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here