Doo Tišma ove nedelje iz svoje široke ponude izdvaja električne grejalice i led panele

0
214

DOO Tišma važi za najbolje opremljenu robnu kuću u gradu. U svom asortimanu poseduje veliki izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme,kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i još dosta toga.

Ove nedelje posebno izdvajaju električne grejalice i led panele. U ponudi ćete pronaći uljne radijatore, zatim mini kalorifere koji se uključuju direktno u zid, kao i grejalice koje se montiraju na zid tzv.zidne grejalice. Pored toga, u Tišmi ćete pronaći i kupatilske grejalice sa ventilatorom kao i sušače peškira. Ukoliko ste ljubitelj boravka na otvorenom tokom zimskog perioda DOO Tišma vam preporučuje infrared grejalicu za zagrevanje otvorenih površina.

Kada je u pitanju rasveta, u ponudi robne kuće Tišma možete pronaći led panele koji su pogodni za montažu u svim prostorijama bilo da je u pitanju plafon ili zid, štede struju, mogu biti nadgradni i ugradni i različitih jačina i boja. Takođe iz ponude izdvajaju i led module uz pomoć kojih svaka plafonjera postaje led.

U suret praznicima DOO Tišma izdvaja i dekorativne lampe koje mogu biti odličan poklon za dragu osobu. Potražite Himalajske slane lampe koje osim dekorativnog efekta imaju i pozitivan uticaj na vaše zdravlje. Himalajska kristalna so sadrži 84 vrste minerala i elemenata koji se mogu pronaći u ljudskom organizmu. Kada se kristal soli zagreje, on emituje negativne jone, povoljne za naše zdravlje, i na taj  način ima efekat prirodnog jonizatora. Novo u ponudi su lava lampe koje se mogu pronaći u više boja i koje će sasvim sigurno ulepšati prostor u kojem boravite.

Posetite robnu kuću Tišma i uverite se u kvalitetan i širok asortiman. Radno vreme je radnim danima od 8 do 19h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here